postheadericon Ново!!!

Уважаеми клиенти и посетители, добре дошли на на обновения сайт на фирма „Грийн роуд“ ООД,

Фирмата е създадена през 2008 година, от млади и амбицирани хора, желаещи да се докажат със своето желание,всеотдайност и коректност в областта на градинарството / озеленяване,поддръжка на зелени площи,изграждане на автоматизирани подземни напоителни системи/и други услуги неизбежно свързани с проектирането и изграждането на зелените пространства около всички нас.

Екипът не се надява, че след обновяването на сайта и изграждането на „Блог“ страницата, ще имаме възможност да откликнем на Вашите желания и да отговорим на Вашите въпроси своевременно.

Също така, тук ще можете да откриете нашите сезонни промоции на предлаганата от нас растителност и на услугите,които извършваме.

Поздрави

Гергин Аронов

postheadericon Добре дошли на страницата на Грийн Роуд ООД.

Добре дошли на страницата на Грийн Роуд ООД.

Замисляли ли сте се, колко време отделяте за себе си и за близките Ви хора? Оглеждали ли сте се в търсене на красота и хармония около Вас? Обръщали ли сте внимание на това, колко зелен цвят има във Вашия свят?

Нашият екип го направи и осъзна, че в днешното напрегнато ежедневие и забързания ни живот имаме все по-малко време за природата – източник на живот, хармония и красота. Това беше причината да започнем нашата дейност, на която отдаваме много любов и внимание.

Кои сме ние?

Ние сме екип с добри идеи за Вашата градина.Предлагаме на Вашето внимание богата гама от декоративна растителност – интериорна и екстериорна,както и голямо разнообразие от цветя.

За да бъде Вашия комфорт пълен ние Ви предлагаме и голям брой услуги, чрез които да създадем стил и индивидуалност според изискванията и нуждите Ви, като проектиране,изграждане на дворни пространства и напоителни системи, поддръжка, професионални съвети и всичко необходимо за красотата на природата в дома Ви.

Меню